Etusivu >  Toimitus & Palautus

Toimitus & Palautus

Kansainvälinen tilaukset:
Käytämme kansainvälisiä pikapostipalvelua kaikkien kansainvälisten deliveries.We vastuussa merenkulun fee.Usually, tavarat 2-3 päivää saatuaan tilauksen lähetetty. Sallikaa noin 5-10 työpäivää lähettää. Koska posti- ja tapoja suuren kysynnän ja korkean kuorman 9-3 kuukautta, voi olla ylimääräisiä viiveitä.

Total toimitusaika
Se on yhtä suuri kuin käsittelyaika plus pakkaushetkellä ja toimitusaika.

Hoitoaika (6 tuntia)
Siitä lähtien, kun saamme tilauksen, me aloittaa pakkaaminen tilauksen kahden arkipäivän (mutta kaksi viikonloppuisin ja pyhäpäivinä) saada tilauksen näytti tuolloin, maksun vahvistuksen, jotta toimitusosoite on oikea, kerätä kohteita ostat.

Pakkaus aika (12 tuntia)
Tilauksesi lähetetään meriliikennettämme kumppani päivän paketti tai viimeistään seuraavana päivänä.

Transit aika (3-5 päivää)
Se vie aikaa, jonka mukaan yhtiön ajaa tai lentää paketti sinulle.

Huom:
Kun vastaanotettu ja allekirjoitti tavaroita, tavarat pitää tarkastaa varmistaa, onko se on täydellinen, sinun pitäisi antaa meille messenger, jos se ei ole allekirjoittanut vahinkoja; me auttaa käsittelemään! Jos kuitenkin allekirjoittamisen jälkeen vastaanoton ja totesi jälleen, että tuotteet on ongelmia, emme vastaa!

1. Jos löydät pakettijakelujen, avaa paketti tarkistaa, onko kohteita pidetään well.If ole rikki, ota kieltäytyä hyväksymästä lähetystä. Kun paketti on automaattisesti palautettu meille, me tehdään kuljetuksen aikana vahinkoja vahvista. Jos näin on, niin lähetämme sinulle uuden vaihtoon saman mallin mukaan asiakkaan tarpeita tai kokonaan palauta rahoja.

2. Jos haluat palauttaa paketti on tarkistettu teille, lähetä meille sähköpostia tavoittaa paketti voidaan palauttaa toimitusosoite. Palaamme virheen aiheuttama toimitusosoite tahansa paketti menetetty, ilman asiakkaiden tukemaan ehdotusta ei kanna vastuuta.

seurantatapa
Kun tilaus on lähetetty, me tarjoamme sinulle tarvittaessa voit seurata linkkejä tilauksen. Tarkista sähköpostin linkit ja seurantanumero. Huomaa: Jos et voi heti tarkistaa seurantanumeron, odota ja patience.Some aika ilmaista yritys lähettämiseen tarvitaan.

Takaisin
Copyright @2021 www.iespta.org. Powered by korkokengät. pumput. saappaat